Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +59
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Przejąłem się tym, nie dla tego że to była w moim odczuciu jakaś super dupa... Nie gustuję w takich kobietach z natury. Czułem zawsze kiedy widziałem te filmiki, że ona musiała bardzo cierpieć. Wszyscy to odczuliśmy. Nie pozwólmy nigdy by nasze kobiety tak się musiały czuć. Nawet jeśli nie wyskakują z okna, nawet jeśli wydają nam się dziwne, kochajmy je, tak jakby ten dzień, tu i teraz, miał być tym ostatnim. To dzięki naszej obecności, one będą wiedzieć, że mogą czuć się bezpiecznie. Nie ponosimy odpowiedzialności za kobietę. Ponosimy tylko odpowiedzialność za to co z nią tworzymy, kim naprawdę jesteśmy.
Plastikowa lala z presją na sukces, to nigdy nie był mój typ kobiety. Mam nadzieję jedynie że Magda dołączy na zawsze do panteonu tych osób, które kształtują nasze pojęcia dobra i zła. Wierzę że nigdy nie zapomnimy, nawet jeśli tej sprawy nie uda się rozwiązać w sensie prawnym, zostanie zamieciona pod dywan... Magda musiała się długo i boleśnie mierzyć z czymś... Ja wiem że nie dowiemy się już nigdy o co naprawdę chodziło. Wiem jednak że głos w większości z nas , podpowiada nam: "To nic nie da..."