#!$%@? się na swoje #!$%@? mózgowe co do kobiet. Nawet nie potrafie zagadać, nie mam gdzie kobiety poznać a już niedługo wylatuje z kraju, skoro na pieprzonych juwenaliach nie moge się zmotywować do zagadania, poznania kogoś to tym bardziej wątpie by na emigracji mi wyszło. #przegryw #stulejacontent #depresja
@Lilitu: niby tak nawet wiem że jednej becie się podobam ale to ostra beta, ma średni charakter i fizycznie mi się nie podoba a jakoś nie mam w ekipach sporo dziewczyn i nie ma gdzie poznać nowych
@LesnyWilk36: poznasz prędzej czy później, tylko trzeba wyjść czasami z jamy:V Zagadać na początku ciężko, ale to jak z wkręceniem śruby. Trudno wycelować i trzeba mocno wkręcić;)
@LesnyWilk36: Nie to żebym chciał Cię dołować, ale na swoim przykładzie powiem że masz trochę racji - gdziekolwiek na świecie się nie znajdziesz, będąc brzydkim przegrywem to efekt jest zawsze ten sam ( ͡º͜ʖ͡º).
@LesnyWilk36: jeśli to emigracja na zachód to masz większe szanse, bo tam kobiety pozbyły się tej wieśniackiej typowej dla Polski księżniczkowatości i przeświadczenia że to facet musi pierwszy zagadać albo zaprosić gdzieś. Jak się jakiejś spodobasz to do ciebie podbije.
#przegryw #stulejacontent #depresja
Komentarz usunięty przez autora
@elevka: ćpam