Aktywne Wpisy
s3b4 +924
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Wśród plusujących mirkorandom podaruje 1 osobie kilo konfidentek + kilo wybranych innych żelków z naszego sklepu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdy #gusto dostaje opinię na facebooku/google maps to dobrym zwyczajem jest podziękować za taką opinię. Aby nie było to suche "Dziękuweczka jedz żelki konfidentki ziomeczku elo z fartem" ( ͡° ͜ʖ ͡°) próbuję coś kreatywnego wymyślić, ale różnie z tym bywa xD Tutaj są przykłady opinii z Facebooka, a z [Google Maps tutaj](https://www.google.pl/search?q=gusto+żelki).
Najbardziej plusowany komentarz obiecuję użyć jako podziękowanie (tego się boję) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mogą być memy, obrazki, wierszyki, cokolwiek.
Autorzy 5 najbardziej plusowanych komentarzy dostaną ode mnie po kilogramie konfidentek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gusto #zelki #konkurs #kreatywnosc #pomysl
Komentarz usunięty przez autora
konfidentki, jabłka, lody - smaków w p---u, zawrót głowy.
To też dzięki za opinię - póki chwalą, Gusto żyje!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym się na waszym miejscu skupił nie na klepaniu się po plecach z osobami które dały 4/5 lub 5/5 tylko na odpowiedzi osobom które dały 1/5 lub 2/5. Tutaj macie przykład opinii z google od niejakiego Jon Doe (1/5):
"nie polecam wcale , żelki robione starymi metodami , szefowa bez szacunku do pracownika."
Potencjalnych odpowiedzi może być wiele, od zwyzywania kogoś, aż po przepraszanie. Ja mogę zaproponować coś w stylu:
"Receptury nie są stare a sprawdzone ( ͡°
#pdk