Wpis z mikrobloga

@art212: Klasycznie, najwięcej ludzi wybiera Grecję (Zakynthos, Rodos, Kos) i Hiszpanię (Costa Brava, Costa Almeria)- pytań o te 2 kraje jest w Warszawie najwięcej. Mniej Włochy (Sycylia) i Bułgaria. Chorwację każdy woli sam ogarnąć własnym transportem, bo latamy do Splitu albo do Dubrovnika- a stamtąd długie transfery nawet do 5 godzin.
Ostatnio wysyłam ludzi do Czarnogóry, wracają zadowoleni. Hitem od jakiegoś pół roku jest Maroko- nie byłem, ale wracają przeważnie zadowoleni
@Stivi_91 Jestem na nie dla arabów. To że w kurortach jest bezpiecznie nie znaczy, że będę nabiał kobzę tej ideologicznej #!$%@?. Za murami all inclusive mają białego człowieka za gówno.
@Stivi_91: Super, też właśnie myślę o Grecji lub Hiszpanii. Nie mam jakiegoś sprecyzowanego kierunku. A powiedz mi czy warto czekać na Last Minute w sezonie wakacyjnym? Czy ktoś się na tym pożywił, czy są to jakieś wybrakowane oferty drugiego sortu?
@art212 wybrakowane oferty drugiego sortu. Serio, raz na wiele razy coś się uda trafić niestety. Najpopularniejszy Zakynthos w tym roku podobnie jak w poprzednim. Do tego Korfu i Rodos. Najwięcej lastow jak już trafia się albo na Kretę albo na Grecję kontynentalną.
Mówię ze swojego doświadczenia jako biura w Warszawie, nie wiem jak w innych miastach z których latamy (Gdańsk, Katowice, Kraków, Poznań i Wrocław)