Wpis z mikrobloga

Film #fanatyk to będzie mistrzostwo. J----e mistrzostwo. Dziś kolejny kadr z filmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podejrzewam, że to moment, kiedy w telewizji leci informacja, że Polski Czerwony Krzyz zbiera dary dla osób poszkodowanych w trzęsieniu ziemi w południowej Azji a ojciec wędkarz zaraz wyskoczy z tekstem, że powinni coś o tych s----y*ynach z PZW powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pasta #mojstaryfanatykwedkarstwa
g.....i - Film #fanatyk to będzie mistrzostwo. J----e mistrzostwo. Dziś kolejny kadr ...

źródło: comment_5NEtilDdUX5zIZ8Q2JHlXK9g8xlcBE21.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muak47: Mysle, ze sam aktor nie jest tu problemem. Kwestia jest tego jak bedzie prowadzony przez rezysera. Powinien isc w strone takiego typowego polskiego Janusza a nie w strone nadpobudliwego psychola jak z zwiastunu.
  • Odpowiedz
@gumpa_bobi: a ja prawdę mówiąc nie wierzę w ten film. Wydaje mi się że ludzie mają już zbyt duże oczekiwania wobec niego którym już się nie da sprostać, a już na pewno nie przez ludzi którzy reżyserki dopiero się uczą. Gdyby ten film powstawał po cichu i nagle by wyszedł, wtedy byłby totalnym hitem. Oczywiście mam nadzieję że się mylę.
  • Odpowiedz
@gumpa_bobi: boję się tylko, że ten film zostanie zlinczowany i uznany za słaby, nawet jak będzie bardzo dobry, bo to, czego wielu oczekuje to coś znacznie więcej niż bardzo dobry.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kismeth oczywiście, ale zachwycalismy się tym że film faktycznie powstanie, ze nie jest to jakaś słaba zarzutka. A aktorsko był słaby, bo pewnie improwizowany, słaby był też technicznie (słaba kamerka/komórka...).
  • Odpowiedz