Aktywne Wpisy
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +5
Co byście tu zmienili
Witajcie drogie Mirki.
Niedługo zbliżają się urodziny mojego #niebieskipasek i z tej okazji chciałabym mu sprezentować zegarek marki Daniel Wellington model 0101DW. Porównując ceny na Ceneo.pl znalazłam kilka dość tanich ofert, ale że jestem w tym temacie żółtodziobem, to prosiłabym o poradę: Jakich sklepów się wystrzegać i na co zwracać uwagę, by nie kupić kota w worku (podróby)? Z góry dziękuję za pomoc.
@Hanyu: kup mu taki, oczywiście z innym paskiem ;)
http://www.otozegarki.pl/damskie,rh889bx9---zegarek-damski-lorus-rh889bx9-kolekcja-classic-rh889bx9,27-k-22568-22442-p?gclid=Cj0KEQjwrsDIBRDX3JCunOrr_YYBEiQAifH1Fp_uXtdK3YPE_aDQ8MvTnPG4EiWA3oXMItTiQp137PMaAosl8P8HAQ
marka lepsza, jakość lepsza, cena lepsza, wygląd ten sam. pasek nato dobierzesz bez problemu, za pozostałe 250 zł to nawet z 8 pasków nato hurtem kupisz, ale raczej polecam PERLON.
DW to totalny szmelc i nie warto #!$%@?ć na to pieniędzy, jak już wspominali koledzy. to tani wykonany ze słabej
http://www.otozegarki.pl/meskie,rh899bx9---zegarek-damski-lorus-rh899bx9,26-k-32581-32639-p
Komentarz usunięty przez autora
Ocenianie w taki sposob osoby zielonej w temacie to dopiero #!$%@? mozgowe.
Lorus Męskie RH884BX9
Jest tez wersja w kolorze srebrnym.
chose one