Wpis z mikrobloga

Nie polecam @db95
jak typowi wyjasnilem wszystkie podpunkty które napisał że są kłamstwem, to usunał mi komentarze.
+ na kazdym postem d--------i tag #mahonek #danielmagical dla atencji, nawet kiedy nie jest wspólne z danielem.
Nie wiem czemu tego mahonka tak uwielbiacie, mahon ma totalnie w----------e na kazdego, chyba ze da mu donejta, inaczej nie podpisze profilu steam itd. w dodatku ma baaaardzo tępych modów, za co dostałem bana że napisałem zeby nie spamowali tak (cały czat był z------y ,,MAHON PAMIETASZ JAK GRALISMY NA NUKE W CS?'' wiec pozdrawiam, tak samo prosilem sie o unbana na czacie, ale ma w-------e nie odpowiada na prywatne wiadomosci. Daniel zawsze mi odpowiadał, co prawda o--------a mu ostatnio, ale wszystko powróci do normy.
#danielmagical
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@508466: kazdy ma swoj gust. To, że tobie sie nie podoba nie oznacza, że innym też nie musi. Ja jeśli ktoś mi się nie podoba to nie oglądam, tobie zamiast wylewania tutaj żali też radzę z tego skorzystać.
  • Odpowiedz
@508466: ale to tak wygląda, gdybyś nie dostał bana pewnie nie byłoby tego wpisu, poza tym jeśli każdemu miałby podpisywać profile to nie zrobiłby streama bo każdy by chciał..
  • Odpowiedz
@Nazzario: gdybym nie dostał bana to bym nie pisał o modach, a nie o całym wpisie, chce podkreslic ze bana dostałem pół roku temu, gdzie dostałem za drobnostke, jakbym nie dostal to bym nie pisał o banie, proste. Nie mówie ze ma podpisac na streamie cały czas, ale po za streamem często bywa u daniela na streamie, gurala i innych, a przez ten czas zawsze mozna podpisac jednemu widzowi od
  • Odpowiedz
@508466: Tempa sczało to idż w---------j do Meduski to ci podpisze...płacze bo bana dostał...jest dużo ludzi co bana dostali a jakoś w inny sposob sobi poradzili tempaku...chodz troche bys pomyslal jak mozna to zrobic!!!!
  • Odpowiedz
@508466: To niezłe podpisywanie profilów, nie wiem czy wiesz ale mahonek podpisuje czasami profile. Fakt nie zawsze, zwłaszcza gdy ktoś wysyła mu w tygodniu gdzie z--------a do roboty za najniższa krajowa, w przeciwieństwie do "króla dymów", nie ma czasu sprawdzać co 5 minut Facebooka żeby zobaczyć kto mu co napisał. "Daniel zawsze mi odpowiadał" nie wiem czy oglądałeś ostatnie streamy ale Daniel ma w------e nawet na część donejtów które mu
  • Odpowiedz
@macio32155: często ludzie wysyłali swoje profile, podczas gdy mahon dodawał post po pracy, wiec klikniecie i napisanie, to nie taki trudny wyczyn a kogos to ucieszy. Wiadomo ze nie musi tego robic, ale jak juz tak koloryzujecie go, to jednak tak nie jest. Daniel tez swoje o--------a, nie trzymam jego strony ale też go wyzywacie c--j wie za co, i przy tym podkoloryzowuje mahona. mysle ze daniel olewa donejty (nie
  • Odpowiedz