Wpis z mikrobloga

1019877 - 25 = 1019852

Miałem dzisiaj nie jeździć, ale dostałem bluzę na rower i trzeba było wypróbować. Jako że jest ona żarówiasto pomarańczowa, a ja jestem gruby, to wyglądam teraz jak żarówka xD

Statystyki:

Dystans: 25 km
Czas: ◷01:16:46
Średnie tempo: 3:07 min/km
Średnia prędkość: 19,18 km/h
Kalorie: 2436 kcal

W tym tygodniu to już 25km!
#rowerowyrownik #ruszmirko

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

• 9
@elady1989: dystans to coś co nabiera się z wiekiem chyba ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rower głównie w celach odchudzających, ale spodobało mi się to na tyle iż kombinuję w stronę zakupu czegoś typowo na szosę, ale to dopiero jak zgubię brzuch - obijanie sobie kolan o niego nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy ()
@dymel: do kalorii to chyba będzie potrzebny monitor tętna?!, ja używam endo i okolice 25km w 20km/h to max 1000kcal tak mniej więcej, z jakiej wagi zaczynasz? ja z 112kg/178cm teraz mam 96kg w jakieś 5 miesięcy, jeszcze raz powodzenia!
@mikolajeq: tak, monitor tętna to by się przydał, bo teraz to trochę jak prognoza pogody :P Tutaj samo wkleja, więc nie biorę tego pod uwagę, ale, tak jak wyżej pisałem, realnie wynik przez 2 podzielić trzeba.
Zaczynałem ze 145 przy 187 niecałe 4 miesiące temu, teraz 114, więc jestem w połowie celu wagowego, do końca roku się uda, choć najtrudniejsze przede mną.
Dzięki i także życzę powodzenia, bo coś mi się