Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Pany, powoli myślę nad jakimś skromnym wydatkiem na nową grafikę.
Obecnie mam takie cuś:
- I5 2500K 3.3GHz LGA1155 - niekręcony
- MSI Z77A-G43
- Kingston HyperX 2X4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM
- Gigabyte Radeon HD 7950
- Thermaltake ATX SMART 550W
Myślałem nad wymianą stockowego chłodzenia i pogonienie i5 na 4,5GHz + nowa k.graficzna.
Gram w najnowsze tytuły w FHD, ale możliwe, że za jakiś czas wskoczę na coś z QHD (ale nie jest to jakieś ważne kryterium).
Preferowałbym coś od czerwonych.
Zastanawiam się nad RX 480, ale zaciekawiła mnie premiera RX 580 - niektórzy mówią, że to zupełnie inne karty, a inni znowu, że to odgrzewany kotlet.
Generalnie mam ~1300PLN na coś nowego i chciałbym coś co spokojnie pozwoli mi pograć w FHD, 60FPS przez następne 2 lata (zakładając, że po wakacjach mobo i procek idą do zmiany). Da rade zrobić?
PS: To nie tak, że na siłę nie kupię nic od zielonych - jeśli zaproponujecie coś sensownego od nich to jak najbardziej rozważę zakup, jednak jeśli produkty będą oferować podobną wydajność, to kupię Radka ponieważ nie podobają mi się praktyki Nvidii.
A na jakich serwerach grasz? Bo jeszcze chyba nie mieliśmy okazji się spotkać.
Mój nick to MrGooglehead.
Czekej, czekej, przecież ja Cie mam na steam (obecnie nick jak tutaj, chociaż przez dłuższy czas miałem 'im not gay but 20$ is 20$') ( ͡° ͜ʖ ͡°)