Wpis z mikrobloga

@FightMaker: wszystko wyfarmione, szkoda mi było czasu na siedzenie na streamach bo wcześniej założyłem że skoro i tak grinduję to lepiej zdobyć przy okazji i mieć coś na pewno niż liczyć na szczęście w losowaniach - sporo ostatnio grałem fakt, zwłaszcza w dywizjonach więc jakoś się udało osiągnąć te cele eventu. Teraz wiem że warto celować w streamy albo konkursy bo każde 50 coinów może zmienić sytuację - kilku znajomych dostało
@Wapniak: dla mnie to naprawdę dziwne że nie dali bo np. taka ciekawostka - kupując kamikaze R okręt został dodany do portu w full pakiecie - czyli jest też do wyboru ten standardowy niebieski kamuflaż z wzorem fal.
@Budo: Kamikaze to Kamikaze - na tym tierze średnio liczą się te bonusy z nowego camo bo te -50% kosztów obsługi daje realnie oszczędność około 5k na bitwę (sprawdziłem). Do farmienia wolnego expa też się średnio nadaje bo to tylko +50% więc niewiele więcej ponad standard - jak dłużej pogram na Anshanie który ma +100% to gra mi się nudzi a co dopiero farmić na T5. No i jeszcze różnica 20%
@BadWood: Ale ja mam jednego kamikaze, po co mi dwa? Chyba, że jest jakiś refund w złocie :)
ps. właśnie ogarnąłem, że sklep z pamiątkami z eventu mi się nie włącza :/
@BadWood: co nołlajf. ( ) Gratulacje. :)
Ja gram mniej więcej, jak zwykle i póki co 450 żetonów wpadło. Prawdopodobnie wezmę moda na doładowanie silnika dla żabojadów, a resztę to zobaczę.

Btw czy tylko mi nie działa sklepik?
@Budo: źle się wyraziłem - dostałbyś tylko camo jakbyś kupił z eventu bo to ten sam okręt także grunt że go masz.
@system_shock: co do sklepu Panowie to nie działa w polskiej wersji - zmieńcie język na dole strony (WG things :P)
@system_shock: w miejsce modułu na przestawianie steru lub szybszego osiągnięcia pełnej mocy silnika. Na US bym tego nie dawał, ewentualnie na Gearingu bo to trochę klocek ale to bardzo dyskusyjna kwestia. Chabarowsk dostał solidnego nerfa na przestawianie steru ostatnio i podstawowy mod jest teraz niezbędny jeszcze bardziej niż wcześniej.