Wpis z mikrobloga

Cześć, jest mi bardzo smutno bo ostatnio oglądałam film jak ten Rafonix kopie niepełnosprawnego, bije go po twarzy i się z niego naśmiewa. Oglądałam jego wyjaśnienia na youtube że już się zmienił, że już jest inny mądrzejszy a co dziś widzę?
Rafonix naśmiewa się dalej z osoby niepełnosprawnej umysłowo Agaty, mówi do niej aby pokazała zęby do tego ją prowokuje czy chce się kochać... Agata ale masz piękne dłonie, zrobisz mi masaż i takie żałosne tekst...
Proszę was, dajcie to w gorące ten Rafonix jest chory na umyśle i trzeba pokazać że dalej wyprawia to samo co dawniej.
A ciebie @BOXDEL gnoi jak się da mając niecałe 300 tys widzów, masz dużą widownie i trzeba się z nim rozprawić bo ewidentnie ten chudy cwaniak ma cie za śmiecia...
#danielmagical #rafatus #rafonix #gownowpis #polskiyoutube
Ania994 - Cześć, jest mi bardzo smutno bo ostatnio oglądałam film jak ten Rafonix kop...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anonim111: Tak samo Rafonix się tłumaczył, że nawalił komuś tylko dlatego, że był tylko pijany/zjarany, jakby to dawało specjalne przyzwolenie do tego. (no tłumaczenia złoto, chociaż bardzo to jest wątpliwe, żeby mówił prawdę, w sumie kiedykolwiek powiedział prawdę? xD).

NO ALE DOBRA, NIECH BĘDZIE, ZAMIAST OLAĆ CZŁOWIEKA NIEPEŁNOSPRAWNEGO CZY TAM INNEGO "PSYCHICZNEGO", JAK TY TO OKREŚLASZ I NIE NAKRĘCAĆ FALI S----------A, TO MOŻNA KRĘCIĆ RÓWNĄ BEKĘ, WKRĘCAĆ ALBO NAWET N---------Ć
  • Odpowiedz
@Anonim111: K---a nie chodzi mi o sytuację z Danielem tylko ogólnie to p---a jest. Ostatnio mówił że sexmasterka z------a mu tekst "poka sowe" który był już dawno używany a wczesniej płakał że k---a medusa grała w gta gdy on pierwszy grał na streamie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ania994: Ehh szukanie dram na sile ? Nie Chce Ci nic mowic ale patologia spoleczna jest u rafona jak i u daniela jak juz chcesz byc takim aniolem stróżem to badz obiektywna i tep wszystkie patologie spoleczne a nie tylko te wybrane pozdro :)
  • Odpowiedz