Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Rafonix naśmiewa się dalej z osoby niepełnosprawnej umysłowo Agaty, mówi do niej aby pokazała zęby do tego ją prowokuje czy chce się kochać... Agata ale masz piękne dłonie, zrobisz mi masaż i takie żałosne tekst...
Proszę was, dajcie to w gorące ten Rafonix jest chory na umyśle i trzeba pokazać że dalej wyprawia to samo co dawniej.
A ciebie @BOXDEL gnoi jak się da mając niecałe 300 tys widzów, masz dużą widownie i trzeba się z nim rozprawić bo ewidentnie ten chudy cwaniak ma cie za śmiecia...
#danielmagical #rafatus #rafonix #gownowpis #polskiyoutube
NO ALE DOBRA, NIECH BĘDZIE, ZAMIAST OLAĆ CZŁOWIEKA NIEPEŁNOSPRAWNEGO CZY TAM INNEGO "PSYCHICZNEGO", JAK TY TO OKREŚLASZ I NIE NAKRĘCAĆ FALI S----------A, TO MOŻNA KRĘCIĆ RÓWNĄ BEKĘ, WKRĘCAĆ ALBO NAWET N---------Ć
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dla Ciebie ona wygląda na zdrową?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu