Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +311
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
inozytol +808
Wyjeżdżam dziś z dzieciakami na krótką wycieczkę, jutro wracamy. No i przyszło do pakowania. Położyłem w salonie na podłodze torbę i powiedziałem im: "Macie 15 minut, żebyście sobie spakowali ciuchy i zabawki. Czegoś zabraknie, to nie będziecie mieć". Zerkam oczywiście i "autoryzuję" to, co wrzucają i gdyby zabrakło czegoś istotnego, to bym zarzucił w eter "a pamiętaliście o.....?".
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
Na moje pytanie czemu zaciska końcówkę, zamiast zakuć gniazdko, rozbrajająco stwierdził, że nie umie bo nigdy tego nie robił. W dodatku dowiedziałem się, że to nie jest w standardzie bo on ma obowiązek tylko kabel pociągnąć. A że kabel już szedł w ścianie, to tylko na wyjściu zacisnął i podłączył do dekodera.
Co się pośmiałem to moje, ale tych 15 minut życia, które straciłem żeby to po nim poprawiać już nikt mi nie odda...
#humorinformatykow #heheszki #orange
@cojawyrabiam: jakie wprowadzanie zmian? Gniazdo sieciowe jest w projekcie mieszkania.
jaaasne, jak się robiło sieć w domu to trzeba było myśleć o czymś więcej poza pociągnięciem kabli, a nie januszować teraz na instalatorach którzy są od podłączenia internetu a nie zrobienia sieci w domu/firmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tajek: pudło. Mieszkanie w stanie developerskim zostało całe okablowane. Gniazdka sieciowe moje. Zakucie zajmuje wykwalifikowanemu monterowi max 2-3 minuty i nie musi tracić jakże cennych końcówek.
"Panie to ino 2137 gniazdek co panu szkodzi, dla pana to to tylko chwila a ja bym musiał fachowców najmowac"
OP sam napisał że to jego infrastruktura a nie orangutana więc nie rozumiem o co boldupi, #orangeekspert
Komentarz usunięty przez moderatora