#anonimowemirkowyznania Mirki mam problem z #rozowepaski i chodzi tu o #seks ogólnie to zaczęliśmy współżyć jakieś 3 tygodnie temu, wszystko fajnie tylko, że ona nie chcę mi zrobić loda, ja jej ostatnio robiłem minetkę i była zadowolona, a gdy powiedziałem, że chciałbym, aby ona mi zrobiła dobrze ustami to spojrzała się krzywo na mnie i powiedziała, że to jest upokorzające dla kobiety. Jak ją namówić...
@AnonimoweMirkoWyznania: Jestes pewien, ze u Ciebie z higiena wszystko ok? Niektore dziewczyny moga sie brzydzic nieobrzezanych #!$%@? lub tych ze stulejka. Just saying.
@AnonimoweMirkoWyznania: najprawdopodobniej nasłuchała się koleżanek i teraz nabrała bardzo mylny obraz współżycia. Zapytaj się jej w takim razie czy minetka, którą jej robisz nie jest już upokarzająca. Jesteś jej pierwszym facetem? Który lvl? Długo jesteście razem?
cage20: nie musisz namawiać - wykorzystaj patriarchat. Aby osiągnąć swój cel musisz tylko wymówić w trybie oznajmująco-rozkazującym trzy magiczne słowa, mianowicie: "Bierz do dzioba!"
jeżeli z higieną u ciebie wszystko ok, to jest niewielka szansa na zmiany. a nawet jak od święta da sie namowić to będzie to robiła tak, żebyś czasem nie mial z tego zbyt dużej przyjemności lub z takim fochem na "ryju", że sam zrezygnujesz. powiedz jej, że dla ciebie upokarzające jest publiczne okazywanie sobie czulości albo mycie podłogi. podsumowując, przykro mi, musisz ją zostawic.
Mirki mam problem z #rozowepaski i chodzi tu o #seks ogólnie to zaczęliśmy współżyć jakieś 3 tygodnie temu, wszystko fajnie tylko, że ona nie chcę mi zrobić loda, ja jej ostatnio robiłem minetkę i była zadowolona, a gdy powiedziałem, że chciałbym, aby ona mi zrobiła dobrze ustami to spojrzała się krzywo na mnie i powiedziała, że to jest upokorzające dla kobiety. Jak ją namówić...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop
jeżeli z higieną u ciebie wszystko ok, to jest niewielka szansa na zmiany. a nawet jak od święta da sie namowić to będzie to robiła tak, żebyś czasem nie mial z tego zbyt dużej przyjemności lub z takim fochem na "ryju", że sam zrezygnujesz.
powiedz jej, że dla ciebie upokarzające jest publiczne okazywanie sobie czulości albo mycie podłogi.
podsumowując, przykro mi, musisz ją zostawic.
nie musisz dziękować, następny proszę...
Komentarz usunięty przez autora