Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +42
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Kopyto96 +58
Największa beka, że Babiarz dostał dyscyplinarkę xD Chłop miał 1 skok w bok w politykę. Kiedyś w studiu TVP zaczął głośno manifestować, że irytuje go pogarda wśród dziennikarzy, elit i biznesu dla tradycjnych wartości i nie rozumie dlaczego ktoś ma być gorszy, bo ma konserwatywne poglądy i tam była jakaś krótka gównoburza. I to chyba jeszcze było za poprzedniej władzy, ale już jak Duda wygrał wybory.
Poza tym facet od skoków narciarskich,
Poza tym facet od skoków narciarskich,
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link