Wpis z mikrobloga

Po wczorajszym meczu obiecałem sobie, że przestanę się ekscytować jakimkolwiek meczem piłkarskim do czasu wprowadzenia powtórek video. Ten sport po prostu nie ma żadnego sensu. Po co oglądać mecz skoro o wyniku nie decydują piłkarze tylko facet z gwizdkiem? Naprawdę nie chodzi mi już o ten Bayern, w dupie mam ten zespół. Ale w każdym sezonie są ważne mecze pełne grubych błędów sędziowskich.

A wiecie, że sędzia wczorajszego spotkania, Viktor Kassai, to ten sam gość, o którym kikla miesięcy temu pisały wszystkie media, bo jako pierwszy w historii podczas meczu piłkarskiego zmienił decyzję po obejrzeniu powtórki i podyktował karnego?
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/historic-moment-referee-viktor-kassai-9455294

#ligamistrzow #mecz #pilkanozna
Iudex - Po wczorajszym meczu obiecałem sobie, że przestanę się ekscytować jakimkolwie...

źródło: comment_OStNT4IntGIA2i1TGc48rCIkHZ6abu3u.jpg

Pobierz
  • 5
@powiedz:

FIFA are trialling technology at the tournament in FIFA World Club Cup in Japan, where Zidane’s Real Madrid are favourites to take the title.

Sędzia normalnie nie może korzystać z powtórek, w tym przypadku to był turniej towarzyski, więc FIFA zrobiła eksperyment.