Aktywne Wpisy
Salido +1264
Minął 0 (z 73) dzień wakacji.
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
MokebeSenegal1488 +315
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#konsole #gry #pcmasterrace #masseffect #nrgeek
Ja mam 41h i 37% więc faktycznie jakiegoś speedruna po łebkach zrobił
Mnie jako klienta obraza taki poziom tekstow jak w tej grze.
Wydaje mi się, że ludzie po prostu oczekiwali mass effecta 4, a ta gra nim zdecydowanie nie jest. Po prostu osadzona jest w tym samym uniwersum.
@kordian-filon: ...mass defect? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@loczyn: dialogi i MC, który odrzuca gracza od siebie to jest faktycznie duży problem, ale błędy. Jak widziałem po youtubach jak bardzo ta gra jest zabugowana, czasem do tego stopnia, że uniemożliwia normalne zakończenie misji, to ja się dziwię jak ktoś może twierdzić, że ta gra to 8 (albo i więcej) /10 i