Wpis z mikrobloga

Express Bydgoski publikuje stenogram z nagrań, na których radny PiS - znany moralista, przykładny katolik i homofob, znęca się nad żoną i dziećmi.

http://www.wykop.pl/link/3699067

Państwo P. wrócili właśnie z balu charytatywnego i mąż urządza żonie piekielną awanturę. Powód wydaje się błahy: Karolina zostawiła w lokalu kwiatek, podarowany przez męża. Rafał P. jest wściekły. Każe żonie wrócić na balową salę i przynieść kwiat do domu. - Przepraszam cię - mówi kobieta. Jej głos jest cichy, delikatny. - Za późno! - krzyczy P. i chyba coś niedobrego robi żonie, bo ta jęczy z bólu. - Nie drzyj się k… na cały dom. - Dobrze - szepce Karolina, a mąż dalej wrzeszczy: - Ciszej mów, nie mam zamiaru wszystkich budzić, ty pedale - mówi do żony. - Wyp... z domu - powtarza wielokrotnie. Słychać krzyk kobiety, a potem jej charczący głos i wyduszone z zaciśniętego gardła błaganie: - Nie bij... - Dopiero cię zacznę bić - grozi P. - Wyp... po kwiatka. Ma tu być za chwilę - rozkazuje żonie. - Jutro taki kupię, to tylko 3 zł - obiecuje kobieta. - Nie 3, tylko 20 zł kosztował. To był kwiat, szmato, który ja kupiłem. Nawet mi nie powiedziałaś „dziękuję”, ty ch... jeb... - wrzeszczy P. Potem słychać długą serię wyzwisk i przekleństw. P. nazywa żonę cwelem jeb... i debilem skończonym. Każe jej sp... z jego domu i jego życia. - Będę ciebie gnoił - zapowiada żonie i uświadamia, jak to będzie wyglądało: - Po pierwsze, już więcej nie będę cię o nic pytał. Po drugie, zawsze będziesz miała ochotę, jak ja coś będę chciał. Po trzecie, już k... nie będziesz musiała nic robić, bo będę z inną jeździł. Taką, która będzie miała ochotę zawsze i na wszystko. I nawet będzie miała inicjatywę. A ty ch... jeb... jesteś tępym i męczącym ch … i frajerem. Nienawidzę cię ty debilu skończony - wykrzykuje do żony. Kobieta płacze. Słychać uderzenie i okrzyk bólu. Kobieta krzyczy. Słychać, że mąż zasłania jej buzię. - Puść, nie mogę oddychać - błaga Karolina. 

To tylko początek, później robi się nawet gorzej.

Kazał córeczkom iść spać, a mnie wsadził do auta i wywiózł do lasu za Łochowem. „Komu mówiłaś o wczorajszej kłótni?”, spytał. „Nikomu”, odpowiedziałam. I wtedy chwycił mnie za włosy. „Obetniesz je, żeby wszystkim pokazać, że jesteś zdrajcą, oznajmił” -wspomina kobieta. Opowiada, jak mąż rzucał ją w krzaki, a kiedy się podnosiła robił to kolejny raz. „Teraz zrzucę cię ze skarpy”, zagroził, więc by się ratować, powiedziałam, że rozmawiałam z wujkiem. I wtedy Rafał wpadł w furię - wspomina Karolina. Opowiada, jak mąż walił ją w głowę. - W okolicę ucha, by nie było śladu. „Rafał ja dłużej nie wytrzymam, rozstańmy się”, błagałam męża. I wtedy on zapowiedział; „Nigdy nie pozwolę ci odejść. Będziesz moją służącą, bo gdybym pozwolił ci odejść, to byłaby dla ciebie nagroda. Jutro zrezygnujesz z pracy, będziesz siedziała w domu i zachowywała się, jak prawdziwa żona”. Przyrzekła, że tak będzie i wtedy odwiózł ją do domu. - Już w mieszkaniu, Rafał zapowiedział, że jeśli kiedykolwiek spróbujemy uciec, to on nas znajdzie i pozabija. To słyszała nasza starsza córeczka. Była przerażona

Ktoś taki śmie mówić o Biedroniu, że "demoralizuje mu dzieci". Homoseksualizm nazywa "chorobą", "patologią" i "zboczeniem" seksualnym, a małżeństwo k+m uważa za "święte".

#neuropa #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #heterodewiacja #homofobia #konserwatyzm
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@falszywy_prosty_pasek: kazdy naprawde silny moralista stanie sie kiedys oprawca, kazdy silny homofob ma ciągoty niehetero. Jeżeli ktos uwaza ze tylko jedna droga zycia jest "dobra" inne to "zlo" to buduje w sobie pogarde i nienawiść. W końcu zapragnie zwalczac zlo. Zas normalna osoba moze byc obrzydzona przez homoseksualne akty, moze nie chciec rozpowszechnienia sie orientacji (nikt nie chce byc mniejszoscia i dziwakiem, nawet jezeli to iluzoryczne zagrozenie), moze byc niedoinformowana
  • Odpowiedz
@OjczymRafala to oświadczenie po jej wywiadzie w TVP, sprzed dzisiejszej publikacji awantury. Oddalenie przez sąd niesprecyzowanych zarzutów (- jakich?) nie zmienia treści nagrania. Również jej ewentualna zdrada nie tłumaczyłaby takiego zachowania. Ponadto, jak sam napisał, nakrył ją w marcu, a on sam na nagraniu, które powstało w styczniu, mówi żonie, że będzie miał inną.
  • Odpowiedz