Wpis z mikrobloga

Mirki

Nigdy nie jadłem #sushi i mnie nachodzi spróbować z dziewczyną. Warto? Bo opinie są skrajne, albo pyszne albo c-----e. Jakieś pro tipy na start? Jakie zamawiać? Poleci ktoś jakieś dobre sushi w #rzeszow i na portfel studenta?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onionhero: sushi z założenia nie jest na portfel studenta, chyba ze sam robisz w ilościach hurtowych. W Rzeszowie liczą się tylko 2 miejsca Zen sushi w Bristolu i Zori sushi.
  • Odpowiedz
@onionhero: o ile dobrze pamietam to w millenium sa od 13 do prawie 30 zl za porcje - 6 rolek. Raczej sie nie najesz ale mysle ze warto sprobowac
Edit: kiedys robilem samemu i za ok 100 wyszlo na 2 dni wiec duzo bardziej ekonomicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Znajomy kiedyś robił wlasnie w hurtowej ilości, jemu się aż uszy trzęsły, ja z bólem zjadłem 3 sztuki, nie tknę tego więcej
  • Odpowiedz
@onionhero: jak jeszcze nie byłeś w sushi to polecam zestaw lunchowy w Hoshi Sushi od pn do pt w godzinach od 11 do 16 chyba, masz zestaw za 33 ziko. Spróbujesz i zobaczysz czy Ci podejdzie. Ogólem najlepiej powiedz kelnerce, że jesteś pierwszy raz. Ona powinna Ci powiedzieć co i jak, czy maczac w sosie sojowym, czy wasabi i żeby przegryzac imbirem. Sushi jest spoko, ale trzeba mieć na nie
  • Odpowiedz