Ej ale czajcie gdyby tak Daniel ustawił dzisiaj cel: "Maść na ból dupy dla raka YT" gdy będzie miał 10k oglądających xD A potem nagrał film jak wysyła do środy śląskiej do tego patusa jakiś żel na odbyt xD Przecież to by było najbardziej epickie zaoranie w dziejach i ukróciło by całego raka YT który tylko czeka na dramy. #danielmagical
@OttoVonAnus: wbrew pozorom to nie jest zły pomysł, aby zagrać na nosie tym wszystkim zawistnym dziadom ( ͡º͜ʖ͡º) przecież nikogo bezpośrednio takim celem nie uraża, a kto odbierze to osobiście ten odbierze i to już jego problem (ʘ‿ʘ)
@Satan696: zobaczymy co Daniel na to jak wróci z kina, bo nie chcę mu teraz przeszkadzać ;-)
swoją drogą, ja generalnie byłem przeciwny jakiemukolwiek odpowiadaniu isamu na tą zaczepkę, ale jeśli jednak, to rozegrać to z klasą - Daniel wstępnie miał nagrać filmik z podziękowaniami za promocję streama i życzyć spokojnych, rodzinnych świąt. Ostatecznie zapadła decyzja, że olewamy temat.
@tayandenga: Czyli co? Stream będzie trwać? Można by uzbierać maść na ból dupy pato youtuberów jak Isamu, Medusa i Rafix(no ten na R, nie wiem jaki ma tam nick). ( ͡°͜ʖ͡°)
#danielmagical
swoją drogą, ja generalnie byłem przeciwny jakiemukolwiek odpowiadaniu isamu na tą zaczepkę, ale jeśli jednak, to rozegrać to z klasą - Daniel wstępnie miał nagrać filmik z podziękowaniami za promocję streama i życzyć spokojnych, rodzinnych świąt. Ostatecznie zapadła decyzja, że olewamy temat.
Możesz liczyć na moją okejkę ᕦ(òóˇ)ᕤ
obstawiam ze w 48h zbierze