Aktywne Wpisy
pomidorowymichal1 +826
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
Najbardziej smuci mnie to jak zmieniło się polskie społeczeństwo. W 97 ludzie sobie pomagali, wysyłali dary do Wrocławia by ludzie mieli co ubrać. Teraz mamy więcej pieniędzy, ale każdy jest bardziej zabiegany. Nie ma już tej solidarności która była kiedyś -_- No bo co z tego że zarabiam 29k brutto na UoP miesięcznie, skoro ludzie którzy nie mają, mają jeszcze mniej i tracą wszystkie swoje najcenniejsze skarby.
To już nie jest to
To już nie jest to
Ja (niebieski) poruszałem się rowerem po tym pasie (pic rel). Typ na pasie obok zaczął skręcać. Zwolnił i stał chwile przy moim pasie i gdy byłem 2m od niego, przyspieszył i skręcił. Cudem udało mi się zwolnić i odbić w prawo.
Kto ma tutaj pierwszeństwo? Bo do c---a ciasnego, raz w tygodniu ryzykuje tutaj życie...
#prawojazdy #pytaniedoeksperta #rowery #rower #poznan
@artuone: to akurat nieprawda, rowerzysta na drodze rowerowej musi się stosować tak jak każdy inny pojazd do znaków i przepisów ruchu drogowego. Jakby mu ktoś z prawej strony wyjeżdżał to ma obowiązek ustąpić.
Najbardziej mylące było to, że kierowca debil na tyle zwolnił, aż byłem pewien, że czeka na mój przejazd.
Hamowanie tam szosą jest trudne bo nawierzchnia jest strasznie ślizga...
@leesiuu: No w dwie osoby jest tam już hardkor... Szkoda zdrowia na to g---o, jadę ulicą
Co innego, że jeżeli to się nie łapie w definicję pasa ruchu albo drogi rowerowej to nie wiem już, aż tak się nie znam.
@artuone: teraz od śmiesznych dróg to prezydenta mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora