Aktywne Wpisy
przeczki +30
sikamnatrzymetry +28
Nie wiedziałem że istnieje samochód idealny, do momentu zakupu corolli hybrid.
Spalanie to po prostu bajka, miejsca wystarczająco i przyzwoite osiągi.
Każda podróż, nawet do sklepu wkręca jak gra PC - cel uzyskać jak najniższe spalanie i najwięcej punktów Eco ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przesiadłem się z klasy premium. Nie żałuję.
#pokazauto #chwalesie #motoryzacja #toyota #hybryda #czujedobrzeczlowiek #holandia
Spalanie to po prostu bajka, miejsca wystarczająco i przyzwoite osiągi.
Każda podróż, nawet do sklepu wkręca jak gra PC - cel uzyskać jak najniższe spalanie i najwięcej punktów Eco ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przesiadłem się z klasy premium. Nie żałuję.
#pokazauto #chwalesie #motoryzacja #toyota #hybryda #czujedobrzeczlowiek #holandia
Data poprawna, strefa czasowa poprawna, język systemu PL, pole "Automatycznie dostosuj zegar do zmiany czasu" zaznaczone, "Powiadom mnie przy zmianie czasu" zaznaczone - a i tak mam godzinę po staremu oraz nie było powiadomienia o zmianie czasu systemowego. Jak zsynchronizuję czas z internetu to się zmienia na poprawny, problem w tym że to się aktualizuje automatycznie co jakiś czas, bodajże co 10 dni.
Piszę tę wiadomość o 19:34, a w systemie mam 18:34. Jakieś pomysły?
#windows #windows7 #komputery
@Garg84: Chyba tak zrobię albo zmienię strefę czasową z naszej UTC+1 na UTC+2.
@geleit: Właśnie w biosie jest poprawna data i godzina.
Wymieniłem baterię, ale godzina nadal była niepoprawna. Więc ustawiłem aby zegar synchronizował się internetowo przy każdym uruchomieniu systemu.
Harmonogram zadań - po lewej Biblioteka harmonogramu zadań - Microsoft - Windows - Time Synchronization
teraz środkowa część -> SynchronizeTime - prawy przycisk myszy Właściwości - Wyzwalacze - Edytuj - Rozpocznij zadanie - zmienić na: Przy uruchomieniu.
@seattle: chwali się ( ͡º ͜ʖ͡º)
może ale nie musi powodować mulenie przy starcie (brak internetu, oczekiwanie na odpowiedź serwera, itd...).