Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +674
pasjonujące są sekcje komentarzy pod filmami o prl-u na youtube
źródło: www.youtube.com shorts TFBrgQESZs4
Pobierz
dzikiwonsz21 +294
Baba wstawiła zdjęcie nogi na grupę single i 140 lajków od spermiarzy i oczywiście w komentarzach "piękna noga" itd XD Bycie spermiarzem powinno być uznawane za ciężką chorobę psychiczną i powinno się odbierać prawa takim osobnikom.
#p0lka #spermiarzalert #spermiarz #pieknokobiet
#p0lka #spermiarzalert #spermiarz #pieknokobiet
źródło: 1000016791
Pobierz

Mirabelki i Mirki programiści... Wiem, że na rynku jest sporo firm które przyjmują początkujących i uczących się programowania do pracy, z myślą o tym, że takiego nooba da się wyszkolić, nauczyć i będzie z niego niezły pracownik.
Moje pytanie jest takie... wg Was kiedy warto startować do takiej roboty? Na jakim etapie swojej nauki? Kiedy ma się szanse na zatrudnienie na takiej zasadzie, a kiedy jeszcze nie ma sensu próbować, tylko kuć, kodować, próbować i doskonalić lub poszerzać wiedzę o nowe technologie? Jakie jest waszym zdaniem niezbędne minimum dla początkującego developera front-end do wyuczenia w firmie?
Raczej bym nie liczył na to,
Z mojego doswiadczenia (jako strony rekrutujacej glownie juniorow i znajacej chyba poziom kandydatow na rynku).
Jesli:
1) Znasz komunikatywnie angielski na tyle by: rozumiec dokumentacje, czytac watki ja stackoverflow, napisac sensownego maila, pogadac przez telefon
2) Znasz podstwy jakiegos jezyka programowania na tyle ze:
-Rozumiesz i potrafisz uzyc podstawowych instrukcji warunkowych, operatorow
tak btw. odnosnie sprawdzania czy wartość elementu nie wystąpiła wcześniej: dobrym pomysłem będzie stworzenie HashSet do którego wrzucalibyśmy nasze elementy podzielne przed n i sprawdzanie za kazdym razem czy hashset.contains(element) zwraca false