Wpis z mikrobloga

@xDOlejxD: Miałem iPhone 6s Plus a teraz przesiadłem się na One+ 3t. Mało mogę powiedzieć bo to dopiero drugi dzień jak wyszedł z pudełka ale jeśli chodzi o baterie to

• Odpowiedz
@xDOlejxD: Widać ogromną różnicę w porównaniu do iPhona, oczywiście na korzyść One+. Żeby nie było iP 6s Plus nie miał aż takiej złej baterii (trochę długo się ładowała ponieważ ładowarka z pudełka miała całe 1A), ale One+ 3T przeskakuje mój poprzedni telefon o klasę w górę jeśli chodzi o baterię.

A i bierz poprawkę na to że ja miałem Plusa w którym bateria jest większa niż w słuchawce o którą ty
  • Odpowiedz
@xDOlejxD op3t to bajka jeśli chodzi o telefon. Mam używam intensywnie (cały dzień wypok, hearthstone, spotify, tylko 3g na koniec dnia ok 30% baterii co pozwala iść na imprezę i balować do rana z utratą maksymalnie kilku procent). Jak zobaczysz mój profil to kiedyś wrzucałem czasy SOT z ekranu. Dodatkowo dash charge to jest ogromny plus tego telefonu (ogromny ogromny - 10min to kilkadziesiat procent baterii)
  • Odpowiedz
Nic mi o tym nie wiadomo. Telefon nie wybucha, mam go 3mc i nie zauważyłem spadków wydajności jeśli chodzi o baterię. Ale kto ci tam wie :)
  • Odpowiedz