Aktywne Wpisy

TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

Obserwuję tak #danielmagical i zauważyłam, że sporo osób jest zszokowany rzeczami, które dzieją się tam na żywo.
Nie dziwię się im kompletnie, niemniej warto zwrócić uwagę na jedną konkretną rzecz.
Mianowicie tam od trzech dni odbywa się ciągła libacja, wszystko oglądają kompletnie obcy ludzie, dwukrotnie (a może więcej) była tam policja i co?
I czternastolatek dalej tam siedzi i w gruncie rzeczy chwała mu za to, że aż tak się tym nie przejmuje jak mógłby.
Oglądam to nie dla celów rozrywkowych, nie ma tam nic zabawnego, nie szokują mnie też te wszystkie "dymy", ale szokuje mnie właśnie ta znieczulica zarówno policji jak i ludzi dookoła.
Wychowuję się w podobnym środowisku. Znaczy, może to nie jest aż taka melina, ale jest porównywalnie mało miejsca, chlanie i awantury.
I gdybym jeszcze do tego wszystkiego miała być non stop oglądana, nagrywana, to na miejscu tego biednego chłopca bym się po prostu powiesiła, pewnie jeszcze na tym streamie.
Moja matka miała podobne usposobienie do Gochy, tyle że jeszcze do tego nie stroniła od szarpania, manipulowania, jeszcze bardziej dotkliwego wyzywania i scen, o których się Wam nie śniło w najgłębszych koszmarach. Ojciec jest trzeźwy dwa razy w miesiącu, jak mu się przestawi we łbie to dołącza do nagonki na mnie.
I żyję tak już 18 lat prawie, od 5 i pół miesiąca nie jestem wrakiem człowieka, którego jedyną rozterką w szkole jest czy matka się #!$%@? i ile psychotropów popiła. Z drugiej strony jest to wieczne oczekiwanie aż bomba wybuchnie ponownie, bo wybuchnie na pewno.
Ojciec dostał trzecie wezwanie na odwyk, przy czym wystarczy że im po prostu nie otworzy, a wszystko przepada po dwóch latach walki o święty spokój. Kiedy raz dzwoniłam zapłakana na policję, by ich zabrali, to powiedzieli mi że szesnastolatka to nie jest dziecko i rodzice mogą być pijani we własnym domu.
Obserwujcie proszę co się dzieje wokół was. Słyszę nie raz jak dzieciaki za ścianą u sąsiadów się bawią, musieli zatem słyszeć jak ja krzyczałam nie raz o pomoc w kompletnym załamaniu. Nie bójcie się zadzwonić, bo możecie kogoś tym ocalić.
Dla mnie nie ma niestety już ratunku, czekają mnie lata terapii, spotkania dda i leczenie ze współuzależnienia.
Ale gdzieś tam może być dziecko, które możecie wyratować od podobnej patologii.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Komentarz usunięty przez autora