Aktywne Wpisy
przecietny_facet +53
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Runaway28 +157
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski #tegierozkminy i trochę #dobranoc
@iacek: Yhm
@TX1683: @rubytree: Echhhhh
Jako domorosły adept psychocybernetyki potwierdzam, że by system (np. kobieta) wpłynął na inny system (np. mężczyznę) to ten pierwszy musi zadziałać informacyjnie lub energetycznie na ten drugi. Milczenie i czekanie, aż się domyśli nie jest oddziaływaniem. Oddziaływaniem jest powiedzenie wprost o co chodzi.
Stąd tyle problemów damsko-męskich skoro sprzężenie działa w jedną stronę (od mężczyzny do kobiety), a nie w
To czy trzeba powtarzać to inny problem. Przede wszystkim trzeba zakomunikować, że kran jest popsuty, bo facet może o tym nie wiedzieć, albo może mu to nie przeszkadzać (bo np. i tak rzadko korzysta).
A jeśli o powtarzanie chodzi, to zasada jest taka:
Najsilniej działają bodźce silne, powtarzające się lub nowe. Najsłabiej za to słabe, jednorazowe i dawne.
Jeśli bodziec pt. "proszę
@TX1683: No fakt, słońce spać nie daje.
- Marian, poznajesz tego człowieka na zdjęciu? Odbierzesz go dzisiaj z przedszkola ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jestem_legenda: A to najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń...