Aktywne Wpisy
XYZ91 +17
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
WezelGordyjski +30
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KTM Duke 390
Yamaha MT-03 - dosyć nietuzinkowy wygląd, nie powiem, coś w sobie ma, jak tak się patrzy.
Yamaha FZ 6 S2 - raczej w wersji bez owiewek
W sumie to na razie wszystko co sobie upatrzyłem, nie wiem dlaczego, ale strasznie mi się podoba MT03... Macie jakieś propozycje?
~800zł za buty
~300zł za rękawice
~1000zł za kask
~1500-2000zł za kurtkę+spodnie
@rocky_b: no okolice 50KM starczą na dwa sezony. Raczej nie więcej (ale to też zależy jak kto jeździ).
@rocky_b: to sobie go kup ;]
Komentarz usunięty przez autora
@rocky_b: @11mariom: 2k za kombi? Po co? Ja jeżdżę po mieście w dżinsach moto i rebelhornie highflow 2. Łącznie poniżej 1k. Skórę zakładam wyłącznie na tor.
@koszyk: To nie jest najszybszy motocykl w klasie 125 ;)
Komentarz usunięty przez autora
@NajwyzszaFormaSztuki: każdy jeździ w tym co chce. Ja do pracy jeżdżę w tekstylu całym, zabronisz mi? Jak kupię skórzany to będę jeździł w skórzanym. Nie mogę?
@NajwyzszaFormaSztuki w klasie 125 na Białorusi czy A1 IMO jest