Aktywne Wpisy
skąd sie wziely wasze nicki? śmiało pochwalcie sie. moj to wiadomo. (。◕‿‿◕。)
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
yourgrandma +36
W ankiecie dotyczącej XXXIV edycji #wykopoweprzeboje wybraliście na kategorię przeboje folkowe. Podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
Nosz kurcze... Chcieli mnie oszukać. Przed państwem porobione Sennheiser IE80.
Na szczęście już zgłoszone i czekam na zwrot kasy.
Nie no żart, chcę zacząć od tych a potem zobaczę co dalej. Narazie nie mam nic :/
Widziałem Chord and Major 1'16. dzisiaj dostępne (za 700zl) w pewnym sklepie ale nie dadzą mi tam posłuchać. Nawet jak by to były najlepsze słuchawki to raczej ich nie kupię bo będę się bał o kabel.
@CoreInside: Ja akurat fajerwerków już przestałem szukać i staram się znaleźć sprzęt wyważony bardzo i mega uniwersalnego jeżeli chodzi o odsłuch na różnym materiale muzycznym.
Zresztą to samo mam u siebie na kolumnach które muszą sprawdzać się w każdym praktycznie gatunku.
@Ojezu jestem na podobnym etapie, jak na razie flare r2s są u mnie królami uniwersalności :)
Posłuchaj sobie reszty par bo różnice są kolosalne między różnymi, właściwie to każdy model to są inne słuchawki.
Vsd5 będą dla mnie za słabe pewnie.
Jak chcesz lepiej to chordy.