Wpis z mikrobloga

@Ojezu za pieniądze mamy :P

Nie no żart, chcę zacząć od tych a potem zobaczę co dalej. Narazie nie mam nic :/

Widziałem Chord and Major 1'16. dzisiaj dostępne (za 700zl) w pewnym sklepie ale nie dadzą mi tam posłuchać. Nawet jak by to były najlepsze słuchawki to raczej ich nie kupię bo będę się bał o kabel.
@NaxZST: Bardzo dobra cena i to już jest półka wyżej od ie80 które są moim zdaniem na pułapie rewelacyjnych vsonic vsd5 - porównywałem obie pary na ak300. Vsonic dodatkowo moim zdaniem kabel mają lepszy. Za 700 zł to brałbym w ciemno :D
@NaxZST: No właśnie to bym zrobił.
@CoreInside: Ja akurat fajerwerków już przestałem szukać i staram się znaleźć sprzęt wyważony bardzo i mega uniwersalnego jeżeli chodzi o odsłuch na różnym materiale muzycznym.
Zresztą to samo mam u siebie na kolumnach które muszą sprawdzać się w każdym praktycznie gatunku.
@CoreInside: 1'16 moim zdaniem najbardziej uniwersalne, jeszcze podobały mi się 6'13 ballad ale one są mega szybkie i nie mają odejścia na dole co się fenomenalnie sprawdza w muzyce folkowej, klasycznej, filmowej.
@CoreInside: Rock moim zdaniem się drą za bardzo, za bardzo chaotyczne są.
Posłuchaj sobie reszty par bo różnice są kolosalne między różnymi, właściwie to każdy model to są inne słuchawki.
@CoreInside: Ja raz tyle grzałem denony ah-d600. Electronic od początku były do zjedzenia , po 150 h jeszcze lepiej, podobnie z ballad - jestem tylko ciekaw czy przy 300 może bas się nie budzi bardziej w nich bo średnicę mają fenomenalną i fenomenalnie transparentną.