Aktywne Wpisy
dddobranoc +515
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
T_W_O_J_S_T_A_R_Y +128
Strasznie się zintegrował ten nasz Wykop ostatnio.
Też macie takie odczucia, czy tylko tak mi się wydaje po odkryciu mikrobloga?
Bardziej powiem, że to mikroblog się zintegrował :P ale to już wcześniej tu tak było.
Mam to samo. :<
Raczej przez mikroblog, na głównej rzadko kiedy jestem, podejrzewam, że wielu bywalców mikrobloga również. :)
Chyba masz jakieś pozytywne feromony, bo jak siedzę na wykopie 5-6 lat, tak nie pamiętam czasów podobnej atmosfery
Dokładnie tak samo jak ja.
Mikroblog i główna to tak jakby południowa i północna część Muru Hadriana. I myślę, że główną siłą jest to iż ludzie faktycznie nie bardzo wiedzą z czym to się je - dzięki temu jest nas tu relatywnie mało.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gaoxing: lol, też tak mam. Coś opowiadam i ktoś pyta "Pewnie na wykopie przeczytałeś?". (aż czasami wstyd przyznawać się).