Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak to co? Igła i przebijamy.

@NieRozumiemIronii: co.

Wtf? Wydaje mi się, że matka tego dzieciaka już musiała dość długo trzymać go w tym stanie. Może to kwestia indywidualna albo wiekowa, bo żadnym znawcą nie jestem, ale jak za czasów gimnazjum poparzyłam się wrzątkiem, to bąble zaczęły pokazywać drugiego lub trzeciego dnia.

@kociorek: Przesada, bąble pokazują się oczywiście nie od razu, ale po paru godzinach. Tylko że tak
  • Odpowiedz
@Paladin_Woodrugh: ok, możesz mieć rację, ale i tak wychodzi, że musiała poczekać parę godzin, skoro pokazały się bąble. Nie wiem na co czekała. W moim przypadku było to poważniejsze - wylanie dużej ilości wrzącej wody na całą rękę, skórę natychmiast schłodziłam zimną wodą, ale wizyta u lekarza i tak była konieczna
  • Odpowiedz
Przesada, bąble pokazują się oczywiście nie od razu, ale po paru godzinach

@Paladin_Woodrugh: niemal od razu, u mnie byly po max pol godziny juz zaawansowane. Jak tylko sie poparzylem, prosto do szpitala 5km i na miejscu juz mialem cala reke w wielkim pecherzu od nadgarstka do lokcia
  • Odpowiedz
@bemkag na facebookowym profilu Fakty TVN w komentarzach pod materialem na temat tego okropnego poparzenia kobiety jeszcze bronia tej matki i odwracaja kota ogonem, jaka to nasza sluzba zdrowia jest zla ( ͡° ʖ̯ ͡°) cytaty z tych osob:

"Dobrze zrobiła kobieta w internecie są lepsze rady niż na pogotowiu,byłam z synkiem to dostał tak mocną maść z alkoholem ze wypaliło mi skórę i się lała krew teraz dopiero zaszkodzili
  • Odpowiedz