Aktywne Wpisy
WielkiNos +217
Według lewaczek każdy ma prawo żyć jak chce jeśli nie robi przy tym innym krzywdy. No chyba że chodzi o tradycyjny podział ról. Wtedy trzeba skrytykować kobietę i uswiadomić ją jak nisko upadła. Tu mamy przykład jednej z takich wypowiedzi
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Nooleus +43
#pokazmorde jestem robolem i fembojem
Jestem ciekawa czy ktoś z was czytał coś co napisała i jest w stanie się wypowiedzieć, czy serio jest ok.
Po prostu zobaczyłam, że będzie jednym z gości na #pyrkon i bardzo mnie zaskoczyło, że ona w ogóle jeszcze 'istnieje'.
#fantastyka #fantasy #ksiazki
A tak serio to pamiętam, że podobała mi się seria 'Study' Marii V. Snyder, to takie bardziej young adult, ale niegłupie, przyjemne, lekki styl i główna bohaterka dla odmiany nie była szczególnie #!$%@?ąca.
Jeśli mam być szczera to zdecydowanie preferuję facetów-autorów i wolę kiedy to facet jest głównym bohaterem. Jestem jakaś uprzedzona. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I dodatkowo książki, które mi się najgorzej kojarzą to te napisane przez kobiety.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak mi się teraz przypomniała jeszcze Olga Gromyko i jej "Zawód Wiedźma," seria raczej mocno humorystyczna, sympatyczny odmóżdżacz. ;P Przynajmniej dobrze mi się to czytało z 6 lat temu, nie wiem jak teraz, ale pewnie też bym się dobrze bawiła.