Aktywne Wpisy
hehehej +267
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi
Typ0wa_Karyna +66
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
1. Czego pracodawca może oczekiwać od stażysty na stanowisku programistycznym? Jaka znajomość języka programowania może być oczekiwana? Co taki stażysta powinien umieć, a co może nie umieć.?
2. Jak taki staż wygląda? Jakie np. zadania stażyście są przydzielane? Czy są miejsca w planie dnia na jakieś szkolenia?
Pozdrawiam,
#pracait #it #naukaprogramowania
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu zaskoczył mnie cytat, gdzie wymagania są tak małe :D
@macgie29: wybacz ale śmiesznie się czyta te pytania trochę xD idziesz do pracy czy do szkoły? bo brzmi to trochę jakbyś #!$%@?ł kolejność i
W takim razie jeśli chodzi o pierwsze pytanie no to pracodawca wymaga oczywiście wszystkiego co możesz z siebie dać, przecież jeśli zwiążesz się umową to już i tak po ptokach - jedyne co zadecyduje o tym czy dostaniesz pracę to będzie godzinna rozmowa z (zazwyczaj) Twoim przyszłym seniorem, w godzinę nie
Malym problemem jest tylko, że uczę się Swifta, a u mnie w mieście korzystają z niego głównie start-upy.