Aktywne Wpisy

Wink +38
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +439
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

jak się podczas ciąży leży brzuchem do góry to tak się kończy
@Efenek
@skumbageliza
@durielek: Och, żeby to było takie proste.
W dużym uproszczeniu, to czy rozstępy będą czy nie to kwestia genów oraz szczęścia. "Dbanie" to prawdę mówiąc placebo. Rozstępy można rozjaśnić kremem, ew. laser i tego typu bajery, ale to w zasadzie wszystko co można w tej kwestii zrobić.
O k---a ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Catttana: kobiet szmat też jest sporo, a większość osób powie, że unikanie jakichkolwiek związków z powodu rzecznych szmat jest idiotyczne.
O co chodzi ze zdrowiem?
Może kiedyś zdecydujesz się na adopcję albo coś podobnego.