Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

sami faceci już tu pisali, że kto by taką chciał ;)

@SScherzo: Co za manipulacja. Przecież to napisała @Shanny która swoją drogą (tak coś kojarzę) krytykowała facetów za zwracanie uwagi na wygląd kobiety.

@JestemMisiem: @Hannahalla: @janeeyrie: @chce_miec_psa: Jasne że geny mają znaczenie, ale kobieta ze zdjęcia w ogóle nie dba o siebie, jak sama napisała "I don't really care", więc żadnych działań zapobiegających tam nie było. Miała
Pobierz DivineDevil - > sami faceci już tu pisali, że kto by taką chciał ;)

@SScherzo: Co ...
źródło: comment_hpmZ6eGZ6jNHGcfBTrpQvfGUzQrsInG4.jpg
@DivineDevil: jej komentarz "I don't really care" dotyczył rozstępów a nie nadwagi. Nigdzie nie napisała że ma nadwagę i ciężko jest to ocenić po widoku samego brzucha. Ja wagę miałam zawsze w normie a brzuch wyglądał różnie, czasem był całkiem spory... Przy bliźniakach jest tyle roboty że nie dziwię się że trochę w dupie miała jakieś tam zmarszczki na brzuchu. Ale oczywiście mirko pierwsze do oceniania xD
@JestemMisiem: Dzięki, rozumiem co przeczytałem. Jak ma takie podejście i nadwagę, to oczywiste jest, że nie dba o siebie. O nadwadze sam napisałem, bo jest widoczna na tych zdjęciach (nie patrzę na rozstępy).

Ja wagę miałam zawsze w normie a brzuch wyglądał różnie

Proponuję zapoznać się z definicją nadwagi. Można ważyć 50kg, być zaniedbanym i mieć NADWAGĘ.

HEHE MIRKO XD, piszesz jakbym to wszystko z tyłka wziął, a napisałem coś, co
@DivineDevil: oj nie miała to być manipulacja, po prostu pisałam na telefonie i nie sprawdzałam dokładnie. w sumie płeć ma tutaj drugorzędne znaczenie - chodzi o sam fakt, że jednak jest to rzecz, która może mocno odpychać i ja to rozumiem. ja nie chciałam krytykować tego, że komuś się taki brzuch może nie podobać. mi też się nie podoba i też bym wolała być z kimś, kto takiego nie ma -
@ledy: Ja widziałem takie rozstępy na kobiecych piersiach (duzo gorsze bo były fioletowe przebarwienia) a kobieta nie miała dzieci. Pierwszy raz w zyciu miałem dośc seksu.