Aktywne Wpisy
ArszeMeister2 +94
#frajerzyzmlm #mlm I co to za pytanie? XD oprócz tego ze kolejna naiwna reklamuje to gowno.
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
Musi mieć w miarę dobry aparat i możliwość dokupienia dobrze dopasowanego szkła na ekran. W grę wchodzą nasze rodzime sklepy jak i #aliexpress #ibuygou #bangood czy #gearbest.
Z góry dzięki za pomoc :) Dodam też tag #xiaomi
Obczaj sobie lg g4
@Koli96: to zapomnij o Xiaomi, ewentualnie Mi5 ale dupy on nie urwie
Jak dobry aparat to może huawei p8/9 lite
mi5 robi ładniejsze zdjęcia, i do tego szybciej.
No i komfort używania mi5 jest dużo wyższy
Mam oba to nie gadam tak sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Koli96 bierz mi5, #rozowypasek będzie zadowolony, pozatym jest bardzo ładny (ʘ‿ʘ)
#goldway ma za 251usd z wysylka bez vat, pamietaj o możliwych problemach z gwarancją.
ewentualnie #banggood 240usd+vat(chyba że masz
LINK Mi5 3/64 biały
za 229,99$ z kuponem mi5GB32
bezref
Komentarz usunięty przez autora
bezref
tzn?
Komentarz usunięty przez autora