Wpis z mikrobloga

Piąty (chyba) Unown pojawił się w Warszawie, na Ursynowie. Albo spawnuje się za daleko, bym po niego zdążył, albo wtedy gdy śpię lub nie ma mnie w stolicy :c
Dzisiaj rano złapałem Hitmontopa i do pełnego dexa brakuje mi już tylko Unowna, Tyrogue z jajka i 140 cuksów (łącznie) do Meganium, Feraligatra i Ampharosa.
#pokemongo #pokemongowarszawa
  • 10
@philger to unown jest taki rzadki ? Wiem że jest on dość rzadki, ale żeby aż tak, chociaż ja sam go jeszcze jak i moi znajomi nie widzieliśmy go. Jeszcze pewnie brakuje Ci regionalnych, albo już je masz :p
@paul43: piąty w Warszawie. Możliwe że było więcej, tyle zostało wrzuconych na grupę na fb gdy się pojawiały. Nie wiem jak w innych miastach, pamiętam że raz tu ktoś pod tagiem pisał że był w Bydgoszczy i bodajże w Zakopanem(?).
@Tratak: regionalne domyślnie pomijam, jak większość graczy. Bez sensu pisać za każdym razem "bez regionalnych, legend, Smeargle'a i Delibirda"
@Tratak: są ludzie którzy specjalnie latali do Japonii gdy były eventy z Laprasami i Snorlaxami, więc pewnie i na inne kontynenty mogli skoczyć po jednego poka ( ͡° ͜ʖ ͡°)