Aktywne Wpisy
sakiro12 +406
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
kutmen2 +127
Uwielbiam dupeczki z TikToka, kontent to głównie gibanie się do muzyki, która aktualnie jest viralowa. Zapytałem kilka jaką książkę ostatnio czytały i tylko jedna podała tytuł a reszta zgłosiła komentarz (oczywiście TikTok usunął za mowe nienawiści) albo napisała, że woli Netflix #belazpodludzi #p0lka #humorobrazkowy
#polskiedrogi #szeryfdrogowy
w celu szybszej reakcji ze strony Policji wraz z zarejestrowanym materiałem video należy przekazać następujące informacje:
Data i godzina zdarzenia (miejscowość, nr drogi, nazwa ulicy).
Dane pojazdu (marka, nr rejestracyjny).
Dane zgłaszającego (imię, nazwisko, adres do korespondencji, telefon kontaktowy).
Komentarz usunięty przez autora
Stać za takim i klakson do bólu albo od razu dzwonić na policję, mówić, że gość blokuje ruch, zachowuje się agresywnie, masz podejrzenie pijanego. W tych rejonach i tak jakoś często bywają.
I nikt do nikogo nie może mieć o to pretensji.
@SanFable: a ty nie masz obowiązku takim ustępować pierwszeństwa. Trzymaj odpowiednią odległość od auta poprzedzającego to nikt ci nie wjedzie.