Gry na pada na PC dla dwóch osób? Portala mam, odpadają bijatyki typu Tekken. Może jakaś ścigałka ze split screenem? Trackmania pozwala na zabawę paru osób ale nie jednocześnie. #pcmasterrace
@random_pastry2: chyba nie ma splita? Widzę że niby jakieś mody ale też że są z nimi problemy @PtactwaWiele: śmiechowe, dzięki @God3nder: to zarzuciłeś tytułami ( ͡°͜ʖ͡°) będę testować, dzięki wielkie
@aso824: A faktycznie, myślałem, że jest tylko nie korzystałem a okazuje się, że nie ma, to co teraz na szybko sprawdziłem odnośnie split screena ma faktycznie w tytule filmiku "mod", sorki
@random_pastry2: w Liero ostatnio zasuwałem z kumplem, 1.33 prawilnie :D i planuję zbindować pady pod klawiaturę, tyle że mam problem ze zwiększeniem rozdziałki
@aso824 z trine bierz dwójkę, trójka jest gorsza Do tego co wyżej How to survive (jedynka krótsza ale lepsza) Battleblock theater Divinity orginal sin (rpg dużo czytania, dość wolna rozgrywka jak dla dwóch osób)
#pcmasterrace
@PtactwaWiele: śmiechowe, dzięki
@God3nder: to zarzuciłeś tytułami ( ͡° ͜ʖ ͡°) będę testować, dzięki wielkie
Komentarz usunięty przez autora
Do tego co wyżej
How to survive (jedynka krótsza ale lepsza)
Battleblock theater
Divinity orginal sin (rpg dużo czytania, dość wolna rozgrywka jak dla dwóch osób)