Aktywne Wpisy
michal100c +36
Hej zwykle przechodze obok takich spraw obojetnie i nie zwracam na to uwagi ale dzisiaj wchodzac do metra zobaczylem czystego mezczyzne w garniturze na kolanach z kartka ze prosi o pomoc na operacje dla brata. Brat we wtorek ma miec operacje na raka i nadal potrzebuje zebrać 1800pln na jej przeprowadzenie. Brat ma dwojke dzieci. Jak wrzucilem mu datek wstal i kulturalnie poporosil o zrobienie jemu zdjecia i przekazanie tej informacji znajomym.

PiccoloGrande +604

#masseffect
Zwłaszcza RPG w rzucie izometrycznym są przez to niegrywalne xD. Mimika albo została lekko poprawiona albo w grze nie rzuca się aż tak w oczy.
@luki839:
Najgorsze obecnie są według mnie bugi i ograniczenia zapisu gry - te pierwsze będą pewnie prędzej czy później naprawione, natomiast czy wchodzi w grę zmiana zapisów nie mam pojęcia ale mam obawy, że tak to już zostanie.
Co do reszty elementów to zwykle
@luki839: kilkanaście jak już coś
Komentarz usunięty przez autora
Zauważ, że gra otrzymała kategorię wiekową 18+ więc śmiem wątpić, że targetem są nastolatkowie. Komuś mogą się podobać, innym nie. Tak naprawdę jakby się przyczepiać i analizować każdą jedną wypowiedź to w trylogii też znalazły by się słabsze teksty.
Hmm no zobaczymy. Według mnie ważne jest żeby nie
Napisałem tylko, że i w trylogii czasami zdarzały się wypowiedzi i momenty, które odbiegały jakościowo od generalnego poziomu jaki trzymała cała seria. Sam też uwielbiam ME1-3 ale chociażby ostatnio ukazująca się seria analiz Lisarosa obnaża miejscami różne jej grzeszki. Nie ma więc co idealizować jej w każdym aspekcie. Co nie oznacza, że nie jest to świetna
Jeno to co w priwjułsie. Ale w trailerach\screenach\filmikach\materiałach prasowych jest więcej. I żadna jakoś specjalnie nie zapadła mi w pamięć, a raczej wręcz przeciwnie - oglądając to, co pokazali zastanawiałem się dlaczego poszli aż tak bardzo w "dżeneriki" (innymi słowy: "planety, które już widziałem gdzie indziej"). Oczywiście nie wykluczam możliwości,
No, jeśli moje komentarze, gdzie wytykam błędy tam gdzie są (czasem może pokreślę ich subiektywizm i wagę dla poszczególnych odbiorców) i jednocześnie zadaje sobie trochę trudu by pokazać co mi się tam podoba, a nie tylko wrzucać memy i stwierdzać lakonicznie, że "to gówno" nazywasz "lwią obroną" to zupełnie nie wiem jak na takie coś odpowiedzieć.
@vateras131: Ziomuś, jesteśmy dosłownie w wątku, który otwierasz rzucając "wyzwanie" tej przebrzydłej gawiedzi, która hejtuje nie podając argumentów (mimo, że IMHO krytyka jest wręcz świetnie zargumentowana na forach i redditach, jak na nasz gównoświatek gejmerski, w którym zazwyczaj w ogóle nikt nic nie argumentuje). Cytuję: "bo jak na razie tylko na tym opiera się hejt" - jak
A teraz proszę, jeszcze raz spójrz kto jest autorem wątku i jak wygląda mój pierwszy komentarz.
Mea culpa, multi culpa. Zjebłem. (。◕‿‿◕。)