@Gaoxing: Nie ważne o co chodzi, ważne że się zarąbiście czytało. Po dotarciu do głębi w sumie nic nadzwyczajnego, ale forma pisania o formie genialna :D W sumie mogłoby jutro być.
Bo widzisz, @Gaoxing: jeśli chcesz, żeby na nieboskłonie ukazał Ci się znak gigantycznego tyłka, musisz najpierw posłuchać dialogu swoich części ciała, a potem wrócić do szkoły jako dorosły, by udawać dzieco będąc więzionym przez schizofrenicznego nauczyciela, ujrzeć jak uczeń dokonuje gwałtu przez uszy na koledze z klasy, następnie pomieszkać domu zamieszkanym przez ludzi, którzy pochwalają puszczalstwo córki, a potem robią drakę, kiedy zastają w jej pokoju nauczyciela, zwyciężyć przez słowo "mamusia",
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
A właśnie, istnieje szansa na Cierpienia młodego Wertera? Tego chyba nigdy nie było, a książka przyjemna.
Komentarz usunięty przez autora
@Rad-X: Jak dla mnie tak. Czyta się szybko, temat łatwy, a Goethe umie ładnie pisać.