Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

Jestem trochę nowy na Steamie i mam pytanie czy prawie 20€ za Oxygen Not Included i to w alpha, to nie jest trochę dużo? Wiem, że to wróżenie z fusów, ale czy nie powinno to jeszcze stanieć. Widziałem gierkę w internecie i wydaję się całkiem spoko, ale liczyłem na niższą cenę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale pre-order a wczesny dostęp to są dwie różne rzeczy
Gry we wczesnych odstępach na zawsze w nim zostaną(może nie wszystkie, ale większość tak) i powstają one tylko po to by ściągać z nas hajs z myślą, że ta gra kiedyś serio wyjdzie i będzie zajebista
Lepiej wydać te 20 euro na ruchanie jakiejś taniej dziwki, albo na otwieranie skrzynek w CS GO licząc na nóż, bardziej się opłaca
@HetmanPolnyKoronny:
Cena: 20eur za alphę, finalna wersja ma być drożej (nie licząc ew. rabatów).
Bugi: są, na boardzie Klei jest ich lista (znanych ofkoz). Nie przeszkadzają na początku, robią się uciążliwe później.
Sam mechanizm jest w wersji alpha, sporo kosmetycznych bugów ale ogolnie bardzo stabilnie. według mnie niesamowity silnik otocznia. Fizyka gazów, płynów i temperatury całkiem ładnie zrobiona ale wymagajaca jeszcze poprawek. Sporo