Aktywne Wpisy
Koner1391 +27
Donald Tusk przedstawił zarys programu mieszkaniowego swojej partii:
✅mieszkanie prawem nie towarem
✅kredyt 0% (!) na pierwsze mieszkanie do 45 roku życia, bank nie będzie zarabiał na odsetkach, rata od kredytu 500 tys wyniesie 1700 zł
✅Dopłata do czynszu najmu 600 zł
https://twitter.com/TomekNarkun/status/1630254621099786243
#nieruchomosci
✅mieszkanie prawem nie towarem
✅kredyt 0% (!) na pierwsze mieszkanie do 45 roku życia, bank nie będzie zarabiał na odsetkach, rata od kredytu 500 tys wyniesie 1700 zł
✅Dopłata do czynszu najmu 600 zł
https://twitter.com/TomekNarkun/status/1630254621099786243
#nieruchomosci
Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina
Jestem trochę nowy na Steamie i mam pytanie czy prawie 20€ za Oxygen Not Included i to w alpha, to nie jest trochę dużo? Wiem, że to wróżenie z fusów, ale czy nie powinno to jeszcze stanieć. Widziałem gierkę w internecie i wydaję się całkiem spoko, ale liczyłem na niższą cenę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale pre-order a wczesny dostęp to są dwie różne rzeczy
Gry we wczesnych odstępach na zawsze w nim zostaną(może nie wszystkie, ale większość tak) i powstają one tylko po to by ściągać z nas hajs z myślą, że ta gra kiedyś serio wyjdzie i będzie zajebista
Lepiej wydać te 20 euro na ruchanie jakiejś taniej dziwki, albo na otwieranie skrzynek w CS GO licząc na nóż, bardziej się opłaca
@HetmanPolnyKoronny:
Cena: 20eur za alphę, finalna wersja ma być drożej (nie licząc ew. rabatów).
Bugi: są, na boardzie Klei jest ich lista (znanych ofkoz). Nie przeszkadzają na początku, robią się uciążliwe później.
Sam mechanizm jest w wersji alpha, sporo kosmetycznych bugów ale ogolnie bardzo stabilnie. według mnie niesamowity silnik otocznia. Fizyka gazów, płynów i temperatury całkiem ładnie zrobiona ale wymagajaca jeszcze poprawek. Sporo na