@Marekexp: Bo to kuchnia włoska. W kuchni francuskiej ten sos miałby multum dziwnych składników, przy jego robieniu odprawiałoby się 5-godzinny rytuał a na koniec i tak ludzie by mówili, że albo nie widzą różnicy, albo wersja włoska jest lepsza. ( ͡º͜ʖ͡º)
@innigri: Przeciętny sos czasem ma swoje plusy, myślę, że w tym przypadku nie maskowałby mocno smaku wołowiny. Mi taki odpowiada, bez zbędnych bajerów właśnie - odrobina ziół i czosnku i wystarczy (⌐͡■͜ʖ͡■)
@nacodybiewwielorybie: Te ich przepisy fajnie wyglądają ale oni chyba uważają że mozzarella i parmezan załatwi aby wszystko było dobre. Żadnych przypraw poza solą, pieprzem i czosnkiem nie używają. Zero ziół.
Dajcie plusa dla Wiktorii Szydło reporterki radia Zet. Jako jedyna jest na miejscu i relacjonuje to co się dzieje we Wrocławiu o 4 rano #powodz #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
╭━━
do tego tyle p---------a z układaniem, no ludzie...
@Marekexp: Bo to kuchnia włoska. W kuchni francuskiej ten sos miałby multum dziwnych składników, przy jego robieniu odprawiałoby się 5-godzinny rytuał a na koniec i tak ludzie by mówili, że albo nie widzą różnicy, albo wersja włoska jest lepsza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora