Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +162
źródło: IMG_20250404_133432901
Pobierz
PierwszyPuchacz +266
W 1972 roku francuski geolog i speleolog Michel Siffre przeprowadził jedno z najbardziej ekstremalnych badań nad ludzką percepcją czasu. Eksperyment miał miejsce w stanie Teksas, w głębokiej jaskini położonej 130 metrów pod ziemią. Siffre postanowił całkowicie odizolować się od świata zewnętrznego na ponad sześć miesięcy. Jego celem było zbadanie, jak ludzki organizm funkcjonuje bez dostępu do światła słonecznego, zegarów oraz kontaktu z innymi ludźmi. Wszystko po to, by zrozumieć, w jaki sposób
źródło: temp_file1461995706491300670
Pobierz

Dzisiaj będzie o różowej Biodermie, pic rel.
Czy polecam? Jest spoko, nie podrażnia, dobrze zmywa makijaż. Generalnie nie mogę zarzucić temu micelowi nic złego.
Czy warty swojej ceny? Moim zdaniem nie, kupiłam dwie półlitrowe butelki za 80 zł i oczekiwałam po nim czegoś więcej, niż robi na przykład różowy Garnier.
Raczej do niego nie wrócę.
I tu pytanie do Was. Testowała któraś zieloną Biodermę albo płyn z La Roche Posay? Warto w ogóle inwestować w micele, czy różowy Garnier zrobi to samo?
źródło: comment_6AE0ebnkYfTNxqQB5fLCg6NknaWj8ple.jpg
Pobierzzastanawia mnie jeszcze micel z Sylveco
najlepszy jaki stosowałam do tej pory jest lipowy od sylveco, ponad 2 razy tanszy niz lrp, a składowo to duzo wyzsza polka niz
@pollyanna LPR duo to chyba zależy od stanu cery i w ogóle. Ja nie używałam retinoidow i działał bardzo dobrze, ale muszę robić przerwy bo skóra się przyzwyczaja i gorzej działa. Z LPR też są spoko filtry.
Lipowy z sykveco jest super, chociaż nie każdy może lubić tego piebienia.
Najlepiej na świecie zmywa makijaż olej czy to olejek myjący samorobka czy jakiś kupny, nic delikatniej tego nie zrobi.
generalnie kwas lha, ktory jest substancja wiodaca w kosmetykach effaclar, jest do tej pory najskuteczniejsza substancja na zaskorniki i sebum, z jaka mialam do czynienie (a stosowalam kwasy wszystkich mozliwych rodzajow i odbylam pelna kuracje tym silniejszym atredermem), tylko ze ten kwas dziala efektywnie
- dziala szybciej (pelny efekt peelingu widac po kilku dniach)
- przy wyzszych