Aktywne Wpisy
jmuhha +4339
NaWykopWchodzeIronicznie +1023
Do wszystkich pisowców, kryptopisowców, symetrystów, freethinkerów, konfederatów i innych pokemonów spamujących od rana "PiS, PO = jedno zło", "Będzie to samo, tylko z drugiej strony", "Szczujnia zmieniła właściciela" i tak dalej:
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Okazało się, że to nie pomyłka ze strony firmy kurierskiej, a samego nadającego, który nie wpisał kwoty pobrania. Praktycznie nie mógł mi nic zrobić, bo wszystko było załatwiane przez OLXa XD
Zwęszyłem więc okazję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zeotares @galonim @wadowice @totalski @syjusz
chodzi o 250 ziko, niby nie dużo, ale też nie mało
Przysłali mi pianino cyfrowe za 3k zamiast pulpitu na nuty za 150. Myślałem, że to inna zamawiana rzecz i odebrałem. Pierwsze co zrobiłem po otwarciu paczki, to telefon do sklepu. Miałem potem to miłe uczucie dobrego uczynku (。◕‿‿◕。)
@Hannahalla: ku chwale polesia xD
@wadowice: O w jakim jesteś błędzie, mirku xD Za dużo się w życiu naoglądałem roszczeniowych Grażyn i Januszów zeby nie potrwierdzic, ze tacy ludzie istnieją. Szkoda mi się po prostu kolesia zrobiło, bo dogadaliśmy dobrą cenę, bardzo
@wadowice: Dlaczego Ty byś nie zapłacił na miejscu mirka?