Wpis z mikrobloga

Mały update sytuacji z paczką, którą dostałem za darmo, a miała być za pobraniem.
Okazało się, że to nie pomyłka ze strony firmy kurierskiej, a samego nadającego, który nie wpisał kwoty pobrania. Praktycznie nie mógł mi nic zrobić, bo wszystko było załatwiane przez OLXa XD
Zwęszyłem więc okazję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pobierz Tarzan_boj - Mały update sytuacji z paczką, którą dostałem za darmo, a miała być za p...
źródło: comment_ZhOx2bcje83dFGj4ECU9sQCVs6xEWv30.jpg
  • 52
@Tarzan_boj: ja bym nie wpłacał kasy gdyby była duża suma, bo to jest jego pomyłka wiec sam jest sobie winien. Inaczej jest z mniejszą sumą, wtedy szkoda czasu na to, możliwe ze była byś sprawa w sądzie a głupotą byłoby marnować czas na jakieś 20 zł. XD
@Tarzan_boj: i co z tego. Mogłeś zaoszczędzić hajs. I w sumie jesteś palantem jeśli myślisz że ktoś by napisał "#!$%@? daj kase". Przecież on chce ją mieć i nie zrobił by głupoty pisząc tak jak ty to zrobiłeś. Nawet niby głupi janusze tak robia.
@rybsonk: Podziękował grzecznie, pogadaliśmy sobie na spokojnie i pożyczyliśmy wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że w przyszłości będzie bardziej uważał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hannahalla: ku chwale polesia xD
@wadowice: O w jakim jesteś błędzie, mirku xD Za dużo się w życiu naoglądałem roszczeniowych Grażyn i Januszów zeby nie potrwierdzic, ze tacy ludzie istnieją. Szkoda mi się po prostu kolesia zrobiło, bo dogadaliśmy dobrą cenę, bardzo
@Tarzan_boj: skad masz pewnosc Kim ta osoba jest. Nigdy sie nie dowiesz, bardzo wiele osób ma tendencje do udawania kogoś, grania roli. Nawet sam fakt ze pisze ze można udawać miłego powinien dać ci do myślenia ale jak widać nie analizujesz tego co pisze. Pewnie łykasz wszystko jak popadnie xD