Wpis z mikrobloga

Czy jest ktoś na sali co ma internety stacjonarne w #orange ?

Ogólnie sprawa ma się tak, że za łączę do 80mb/s płaciłem co miesiąc 90zł. Na tem miesiąc przyszła bardzo dziwna faktura, a mianowicie 46 zł. Standardowe opłaty za utrzymanie linii i łączą jak co miesiąc i opłata za internet w dniach od 10.03-17.03 czy ktoś również dostał taka fakturę?

Myślicie pewnie czemu nie zadzwoniłem na infolinie, ano nie zadzwoniłem bo internet jest na osobę, która już z nami nie mieszka, więc faktury sobie tylko przychodzą, a jak mamy się o coś prosić to... wolę po internetach szukać :P Wiem, że umowa miała się jakoś kończyć w maju, więc trochę za wcześnie.. any ideas?

#internet
  • 6
@Axtezim: chyba raz na 3 miesiące dla klienta może przyjść taka niska faktura, u mnie przez jakieś 15 lat była raz też się mocno zdziwiłem. No i ja płacę 90zł za 10 mb #!$%@? mać
Nie zgłaszałeś jakiś problemów z netem, albo miałeś jakieś? Wtedy chyba dają.

na infolinii to się podaje tylko numer usługi, do zwykłych pytań chyba nic więcej nie wymagają.
@Wayne_Schlegel: no tak jak mówiłem z moich obliczeń wynika, że raczej okolice maja, a tym bardziej że za utrzymanie łącza na fakturze mam wyszczególnione na cały miesiąc, a za sam internet tylko ten jeden tydzień jest
@Axtezim: Trudno jednoznacznie odnieść się do Twojego pytania nie znając szczegółów konta usługi, ale być może faktycznie umowa na Neostradę skończyła się 17.03.2017. Masz umowę? Znajdziesz tam dokładny termin obowiązywania oferty.Zachęcamy do kontaktu z BOK, gdzie mamy dostęp do szczegółów konta i możemy to sprawdzić.
@OrangeEkspert dzwoniłem do was i wszystkiego się dowiedziałem, umowa została wypowiedziana więc rzeczywiście się kończy, na szczęście jako że teraz będzie podpisana na inną osobe to najprawdopodobniej uda się podpisać nową umowę bez okresu, w którym nie będzie Internetu ;)