Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
o dodawaniu na czarną listę mówisz też mamie? czy tylko blokowanej osobie?
#gownowpis #pytanie
Ja mam przy nim notkę, że to typ od żenującej gownoburzy. Różowo ma na czarnej jak mistrz tekkena
@PyraPrzeznaczenia:
tylko czasem jak mi robi obiad zanim wrócisz do domu
Komentarz usunięty przez moderatora
ty mi mówisz o żenadzie? czytałaś swoje wpisy? xD a zresztą bij sie w torbe razem ze swoimi border psiapsiułami, rozsiewasz raka a teraz stękasz xD
@IspitOnYourGrave:
na pewno lepiej niż kompot między twoimi uszami xD
@matildah:
Jak już piszesz to chociaż zostaw numer
już lepiej jest dodawać niewinne wpisy o niczym niż obrażać ludzi w internecie
jesteś o kilka poziomów niżej niż znienawidzone przez Ciebie dziewczęta xd
Odstawiam, że dotyka się przed lustrem, nosi ubrania swojej mamy, jak nikt nie patrzy lub płacze po masturbacji. Na bank