Wpis z mikrobloga

@Goofas: Tak tylko to sobie tłumacz. Każdy polityk coś obiecuje, Tusk wtedy złożył bardzo konkretne obietnice i cała rzecz nie w tym iż tylko nie dotrzymał, lecz w tym iż poszedł w całkiem przeciwną stronę. Sztandarowy przykład. obiecał obnizyć a podniósł, gdyby przynajmniej nie ruszał, A Duda Kwota wolna Nadal ma szansę na dotrzymanie słowa. Co do Konstytucji to tu stosują się do życzenia wyborców, a tym widocznie się to podoba.
Każdy polityk coś obiecuje,

@farmerjanek: ... i większość ich nie spełnia. Tylko osoba totalanie głupia głosuje na daną partię wierząc, że spełnie swoje obietnice.

Tusk wtedy złożył bardzo konkretne obietnice i cała rzecz nie w tym iż tylko nie dotrzymał, lecz w tym iż poszedł w całkiem przeciwną stronę. Sztandarowy przykład. obiecał obnizyć a podniósł, gdyby przynajmniej nie ruszał,

@farmerjanek: Zgadza się, jednakże po pierwsze nie zdawał sobie sprawy w
@farmerjanek: wyzej tylko pokazalem, ze bez sensu jest ocenianie jakichkolwiek partii z tego, jak wypelniaja swoje obietnice. Oparles "zdechniecie konia Tuska" na tym, ze nie spelnial obietnic. PiS tez nie spelnia. Zatem PiS = PO?
@Goofas: No to wreszcie cię oświeciło że gospodarczo to podobne partie, PiS to socjaliści. PO to podobna partia z tą różnicą że ma ciągotki kombinatorsko oligarchiczne. Jedynie w sferze propaństwowej i obyczajowej się różnią.
No to wreszcie cię oświeciło że gospodarczo to podobne partie,

@farmerjanek: co Ty #!$%@?? Ja nie powiedziałem, że PO=PiS, tylko porównałem, że zarówno jedni, jak i drudzy nie spełniają swoich obietnic wyborczych.
Taka smutna prawda, że obecna opozycja gdy robi coś to tylko się ośmiesza, więc najlepiej by było, gdyby nie robili nic.

@zakowskijan72: a PiS się nie ośmieszało jak było opozycją?