Aktywne Wpisy
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
PetalMind +161
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
Azź tu nagle Pan Krzysztof Para
+Brak zalet. Duży i stosunkowo czysty. Ale czy czystość to coś niezwykłego?? To standard.
–Jedzenie. Dużo jedzenia ale wszystko smakowało jak tektura. Jedynie surowy ogórek smakował tak jak powinien. Napoje, alkohole paskudne. Obsługa podaje Ci wszystko z wyrazem twarzy \" po co zawracasz mi głowę? Nie bierz nigdy pełnego pakietu. Tylko śniadania lub sam nocleg. Knajpki dookoła tańsze niż w Polsce a różnica w jakości kolosalna. Wszystko w hotelu po włożeniu do ust nadaje się do wyplucia. Kawa masakra. Ja na śniadania przychodziłem z własnymi serami i wędliną a resztę posiłków sobie podarowałem po kilku próbach. Miałem all inclusive a z niczego nie korzystałem. Porażka.
Wszystko jest w wadach. Ogólnie nie polecam pakietów. Baseny kiepskie. Lepsze plaże. Jedzenie masakra lepiej żywić się w knajpkach. Taniej a jakość nieporównywalna . Nie bierzcie tu all inclusive chyba że istotny jest dla Was beznadziejny alkohol bez ograniczeń. Pewnie po 5 drinku przestaje się czuć jakie paskudztwo serwują
Beka xD
To musiał być mega widok jak na dół znosił własne żarcie i mijając wszystkich ludzi wybierających śniadania... brał ogórka ... XD
Potem szedł do baru na Harnasia albo setkę wutki a tam tylko jakiś regionalny syf xD
Krzychu #!$%@? na #!$%@? żes brał to al incluziw.. Grażynie wstydu robić?
#janusze #wakacje #polakicebulaki #polak
Stwierdzam błędne użycie tagów i mema, chciałeś pojechać po januszu ale on nie jest januszem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Janusza Krzycha nic nie tłumaczy :)
też bym tak samo pomyślał jak ty .. Gdyby nie była to jedna z niewielu negatywnych opinii odnośnie jedzenia( 8.6 na 10 przy 140 opiniach gdzie hotel ogólnie 8.4)
@zomowiec: Czemu mam wrażenie, że Ty tam pracujesz albo masz jakieś udziały, i się obruszyłeś opinią jakiegoś gościa?
Swoją drogą to każdemu nie dogodzisz, i zawsze znajdzie się jakiś malkontent, któremu się nie spodoba zbyt zajebiste jedzenie, i da Ci 1/5 bo np. na śniadanie nie było salcesonu, a on w domu tylko salceson na śniadanie je. I co zrobisz? No nic, bo to jest opinia gościa, i jemu nie
nie no ty jesteś bogaty, ciebie stać na all inc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to że jako jedyny w opiniach narzeka na żarcie to też przestępstwo i ma się trzymać ustalonych wcześniej reguł komentowania tego hotelu? XD
a podejście cebulackie to własnie u Ciebie można zaobserwować, skoro byś #!$%@?ł na siłę gówniane żarcie tylko dlatego że "#!$%@?, zapłacone".
Na miejscu sami krawaciarze w delegacji, kiepska obsługa, jedzenie co najwyżej przeciętne, a za obiad
"Krzychu #!$%@? na #!$%@? żes brał to al incluziw"
Rozumiem, że ty od razu wiesz jakie będzie jedzenie, #!$%@? WYROCZNIA.