Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Zwycięzca wczorajszego konkursu to: @Roni11
Skontaktujemy się przez tobą i ustalimy szczegóły wysyłki. Gratulujemy!
@Roni11 wybrał w swoim komentarzu: Xiaomi mijia Car DVR Camera, więc w dzisiejszym konkursie do wygrania właśnie ten produkt!
Koniecznie sprawdźcie, co jeszcze możecie wygrać na naszej stronie
Zasady dzisiejszego konkursu:
1. Zaplusuj ten wpis, a w komentarzu podaj link do przedmiotu z oferty GearBest.com, którego wartość nie przekracza $150.
2. Obserwuj profil @GearBest_Polska na Wykopie.
3. Zwycięzcę, który otrzyma nagrodę z dzisiejszego konkursu wybierzemy jutro ok godziny 10:00.
4. Wszystkie przedmioty zostaną wysłane do zwycięzców 13 marca. Zapraszamy do zabawy!
#gb3birthday #rozdajo #gearbest #konkurs #promocje #zadarmo #xiaomi