Wpis z mikrobloga

Wczoraj, w końcu 1 raz wybrałem się na IEM. Czekaliśmy w kolejce, jakieś 5godzin, a w niej było tyle patologii, że to głowa mała xD. Godzina 6;30, jakaś 14 czy 15 latka zwymiotowała na chodnik, ogólnie masa 13-14 latków #!$%@? jak messerschmitt, dzieci krzyczące "łubu dubu #!$%@?ć fubu" XD
Szczerze powiedziawszy, doszedłem do wniosku że o wiele lepiej byłoby dla samego turnieju, gdyby wpuszczali tam ludzi od 16 roku życia, może mniej by było tych gówno youtuberów, i przede wszystkim #!$%@? dzieciaków.
#iem #gownowpis
  • 5
@person1: Ja byłem pierwszy raz bez biletu na IEM (bo nie dało się kupić biletu w internecie). W kolejce stałem max godzinę ~10:30-11:30. Bez przerwy chodzili faceci proponujący kupno biletu za 20zł. Osoby w wieku ~18 lat chlały piwo. Osoby w wieku 12-14 lat rysowały markerem po plakatach. Więcej patologii nie zauważyłem.
najzabawniejszą sytuacja było to, że po przejściu przez bramki chłopak ~17 lat jęczał: zabrali nam całe piwo.
Jakby nie
Szczerze powiedziawszy, doszedłem do wniosku że o wiele lepiej byłoby dla samego turnieju, gdyby wpuszczali tam ludzi od 16 roku życia, może mniej by było tych gówno youtuberów, i przede wszystkim #!$%@? dzieciaków.

@person1: Fajnie by było, ale nie było by tego efektu "tłumu", a o to przede wszystkim ESLowi i firmom sponsorującym IEM chodzi.