Aktywne Wpisy

Mefedronka +94
Mefedronka melduje się o 7, że wstała, jest ładna i gotowa na dzisiejszy dzień. (。◕‿‿◕。)
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde

WielkiNos +205
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

Jeśli ktoś z was przerabiał już temat klimatyzacji w mieszkaniu, to czy polecicie jakąś sprawdzoną firmę, która zamontuje klimę we #wroclaw , i podpowiecie na jakiego producenta warto patrzeć?
Fajnie jak by można też łączyć się poprzez jakiś system typu #inteligentnydom , no ale to na razie tylko taka zachcianka.
#klimatyzacja #remontujzwykopem #budujzwykopem
Ja to ogólnie polecał bym folie przeciwsłoneczną bo daje ogromną różnicę, nie wyobrażam sobie teraz życia bez niej. Mam okna od południa i w lato i słoneczne dni nawet poza latem to masakra byłą wcześniej. Teraz przez samą folię mam taką temperaturę jak w reszcie domu.
większość "narzekania na klimy" (że szumi, że wysusza, że gardło boli, że oczy, że głowa itd) to efekt:
- zbyt słabej klimy ustawionej na zbyt niską temperaturę (chodzi cały czas na maksa,
@ElCidX: przenośny to straszny niewypał - głośne, duże i... potrzebuje otwartego okna :-/ w zeszłym roku "testowałem" taki, i po jednym dniu oddałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)